BURSA / NİLÜFER - Duyum İşitme Engelliler İlkokulu

Duyum İşitme Engelliler İlkokulu

Adres
Duyum işitme Engelliler İlkokulu Fethiye Mh. Nilüfer Hatun Caddesi PK 16140 Nilüfer/ BURSA
Vizyon
Okul olarak amacımız; engelleri nedeniyle özel destek alması gereken öğrencilerimizin ihtiyaçların karşılayacak her türlü teknolojik araç ve gerecin kullanıldığı öğrenci,okul, aile üçlüsünün ortaklaşa ve etkin bir biçimde yer aldığı eğitim ortamlarını var ederek, öğrenci merkezli yeni öğretim yöntem ve tekniklerini takip eden, daha iyiye ulaşmada, görev ve sorumluluklarımızı yerine getirmede yapabileceğimizin en iyisini yaparak başarıya ulaşmak ve örnek uygulamaların benimsendiği eşdeğer kurumlar içerisinde seçkin ve lider bir okul olmak.
Misyon
Engelleri sebebiyle toplumdaki yerlerini alma sürecinde özel desteğe ihtiyacı olan çocukların, başkalarına bağımlı kalmadan yaşamlarını sürdürebilecekleri yetenekleri kazandırmaktır görevimiz. Milli Eğitimin amaçları ve ilkeleri ışığında; özel eğitim ile ilgili yasa, yönetmelik ve uygulamalar çerçevesinde sunduğumuz etkin eğitim ile; kendilerini ifade edebilen, topluma uyum sağlayan, topluma yararlı, kendisiyle ve çevresiyle barışık, saygılı, mutlu, başarılı üretken öğrenciler yetiştiren kurumuz.
DERS BAŞLAMA SAATİ: 09:00 DERS BİTİŞ SAATİ : 15:40
NİLÜFER/BURSA